Svingbukker

Traditionelle svingbukker, Up-Down bukker samt komplette bukkecentre.


Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller et tilbud?

Har du brug for rådgivning til at finde den rigtige svingbuk fra RAS eller et tilbud? Så indtast dine kontakt oplysninger og du vil høre fra os.

Traditionel svingbukker

Simpel. Hurtig. Fleksibel.

Næsten alle bukkede emner kan fremstilles med en svingbukker. Det er derfor et glimrende eksempel på fleksibilitet. Man kan bukke unikke og komplekse emner med høj merværdi med samme præcision og gentagelsesnøjagtighed som simple kassetter, paneler eller profiler. For mange blikkenslagere, facade og tagmontører er en svingbukker den mest avancerede, brugervenlige og præcise panelbukker i verden.

Up-Down bukkemaskiner

Præcis. Stabil. Ergonomisk.

Hvis du skal bukke komplekse præcisionsemner såsom kassetter, paneler og kasser rentabelt, selv i små mængder, er en RAS Up-Down løsning det rigtige valg. Denne type maskine er en imponerende fleksibel bukkemaskine, med betjeningsmuligheder forfra og bagfra, ViN Laser-indføringsstøtte og hybrid anslagssystemet er enestående egenskaber ved blandt andet XLT-serien.

Multi bukkecenter

Automatisk. Produktivitet. Kvante spring.

Velkommen til fremtiden. Hvis du vil producere præcisionsbukkede emner fuldautomatisk, utroligt hurtigt, i store mængder, uanset batchstørrelse, med maksimal fleksibilitet, overvældende præcision og absolut repeterbarhed, så byder vi dig velkommen til den nye tidsalder af metalbearbejdning. Alt efter den ønskede grad af automatisering, den tilgængelige plads i produktionen og det disponible budget, kan multibend-centret udvides med automationskomponenter. Udvidelser er mulige både på ladesiden og på afladningssiden. Den direkte sammenkobling af stansning og bukning er også mulig i forskellige ekspansionstrin. På grund af bukkecentrenes modulære design er senere udvidelse også mulig.

Bendex Software

3D. Offline. 4.0.

Udover maskiner til bukning, skæring og formning af metalplader producerer og sælger RAS Reinhardt Maschinenbau GmbH også software fra automatisk programmering af de bukkede dele til komplette Industri 4.0-processer. Bendex-softwaren programmerer bukkesekvenserne automatisk. Dette kan gøres ved maskinen eller på kontoret. Softwaren evaluerer alternative bukkestrategier og viser bukkeprocessen i 3D på skærmen. Ekspertviden implementeret i software!