Kantpresser

Hydraulisk-, hybrid- eller elektrisk kantpresser fra SafanDarley effektiviserer jeres bukkeopgaver.
Bliv 30% mere effektiv i jeres produktion


Spar op til 50% energiforbrug og reducer CO2


Høj præcision på alle jeres buk og nem betjenig

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller et tilbud?

Har du brug for rådgivning til at finde den rigtige kantpresser fra SafanDarley eller et tilbud? Så indtast dine kontakt oplysninger og du vil høre fra os.

VIDEO INSPIRATION

ELEKTRISK KANTPRESSER


Energibesparende. Effektiv. Sikkerhed. Lydsvag.

Vores elektriske kantpressere er energieffektive og I sparer op til 50% og samtidig øger jeres effektivitet med 30%, i forhold til en almindelig hydraulisk kantpresser. Det unikke bæltedrevssystem fra SafanDarley, sikrer at trykket på bukket bliver fordelt stabilt på hele emnet, så deformationer i bukket bliver holdt til et absolut minimum. Kvaliteten er så høj på deres bæltedrevssystem, at SafanDarley giver 5 års garanti, når maskinen kombineres med en årlig servicekontrakt.

Findes i flere varianter

Efter succesen med den første generation af E-Brake og gennembruddet til et tungere segment på 300 tons, har SafanDarley fortsat optimeret maskinkonceptet. I forhold til en traditionel hydraulisk kantpresse, bruger en elektrisk kantpresser kun energi, når bukkevangen bevæger sig. SafanDarley’s egenudviklede styringer og brugervenlige software, resulterer i kortere cyklustider og kortere stoptid mellem bukkene. Teknologien gør det muligt at bukke helt op til 20mm / sek.

Høj sikkerhed - buk emner hurtigt og sikkert

Vores elektriske kantpresser bliver leveret med integreret programmerbart lysgitter, så I trygt kan betjene maskinen under høje hastigheder. Kontra på en traditionel kantpresse, vil bukkevangen på en E-Brake altid køre op hvis fodpedalen trædes i bund, på grund af de store løftefjedre i begge sider af bukkevangen. Ønsker i yderligere information omkring kantpresseren, kan I få tilsendt brochuren ved at udfylde formularen.


HYBRID KANTPRESSER

Det bedste fra begge verdener

Den hybride kantpresse kombinerer styrkerne fra den elektriske og hydrauliske kantpresse. Ligesom E-brake serien, forbruger den hybride kantpresse kun energi, når den bukker. Servopumperne starter først når der trædes på fodpadalen. Den er også 30% mere effektiv end en traditionel hydraulisk kantpresse, hvor dens dynamiske Y-akse kontrol leverer op til 230mm / sek.

Olieskift efter 7.000 arbejdstimer

Denne nye elektro-hydrauliske system er en revolutionerende udvikling, sammenlignet med den traditionelle hydrauliske kantpresse. Dette indbefatter et elektro-hydraulisk system, der kombinerer fordelene ved begge teknikker. En servomotor med direkte kontrol sikrer effektivitet, hastighed og hydraulikken sikrer kraft og holdbarhed. Fordi alle komponenter er integreret i dette kompakte og lukkede system på begge cylinder, og der derfor ingen olierør og hydrauliktank er tilstede, fjernes risikoen for olielækage på maskinen. En anden fordel ved dette lukkede system er, at olien ikke forurenes, hvilket garanterer en lang levetid for olien.

Avancerede buk, men simpel betjening

Baganslaget kan leveres med mellem 2 til 6 CNC-programmerbare akser, så maskinen kan udføre de mest avancerede buk. I har derfor mulighed for at vælge et baganslag som passer nøjagtig til jeres behov. SafanDarley H-Brake Hybrid leveres med SafanDarley´s E-control touchskærm og styresystem som er nemt og intuitivt at anvende.

HYDRAULISK KANTPRESSER

Særligt fokus på effektivitet

SafanDarley videreudviklede for få år siden deres H-Brake serie, med et særligt fokus på at skabe en effektiv maskine, der er hurtig, pålidelig og sikrer kvalitet. Det er lykkedes, men samtidigt har de også formået at give deres hydrauliske kantpressere nogle energibesparende tilkøbsmuligheder.

Energieffektiv med start/stop system

SafanDarley har udviklet et energibesparende start/stop system, hvor den primære motor slukker, når kantpresseren ikke er i bevægelse. Det automatiske system betyder at I reducerer CO2-udslip, oliens gennemsnitstemperatur er køligere og maskinen bliver mindre slidt. Det resulterer også i en længere levetid for jeres kantpresser og længere tid imellem olieudskiftning.

Enorm kraft og op til 10 meter emner

SafanDarley’s H-Brake serie gør det muligt at sammensætte to hydrauliske kantpressere og for at kunne bukke brede emner. SafanDarley’s heavy duty-serie byder på hydrauliske kantpressere som kan levere en bukkekraft på helt op til 1250 ton og bukkebredde på op til 10 meter. Kantpresserne arbejder via en tandem-forbindelse, fuldstændig synkront. Ved mindre emner kan kantpresserne kan stadig betjenes enkeltvis. 

Nem og intuitiv betjening

De hydrauliske kantpressere kan leveres enten med SafanDarley´s egen E-control styresystem eller Delem. Baganslaget kan leveres med mellem 2 til 9 CNC-programmerbare akser, som gør det muligt at realisere de mest avancerede tekniker, men samtidig have en høj præcision, pressekraft og hastighed.

AUTOPOL SOFTWARE

ENKLE OG HURTIGE BUK

Skab jeres bukkelinjer med et klik

 

Auto udfold flat patterns fra 3D filer

Med AutoPOL software kan I automatisk udfolde jeres 3D-filer. Man importerer en 3D fil, vælger materiale, klikker på unfold, og softwaren generer nu en bukkefil, som er kompatibel med de bukkeværktøjer I har tilgængelige. Når AutoPOL installeres, indtastes al information om jeres tilgængelige kantpresser og kantpresseværktøjer. Alle CAD/CAM software kan eksportere en fil som AutoPOL kan anvende. Softwaren generer en DXF-fil som jeres stansemaskine eller skæremaskine kan producere efter. AutoPOL tager højde for materiale og kantpresseværktøjer og derved er utrolig nøjagtig.

Simpel og intuitiv brugerflade

AutoPOL reducerer tiden og opsætningen af maskinen, for at udføre avancerede buk. Softwaren er brugervenlig, intuitiv og nem at lære og anvende. Programmet optimerer jeres produktion ved at foreslå den baganslagets optimale placering, bukke rækkefølgen og den mest optimale opsætning af kantpresseren og dets værktøjer.

Addons til AutoPOL
BendSim

Med BendSim er et moderne 3D software til off-line programmering af jeres kantpresser. I stedet for at optage jeres kantpresser for at programmere, kan I producere emner på kantpresseren mens der oprettes nye programmer på en PC. Tiden til programmering reduceres væsentlig. Takket være off-line programmering kan du opdage og undgå potentielle fremstillingsproblemer, før emnet tages i produktion. Med en smart og meget visuel grænseflade er det let at oprette mere effektive programmer, hvor AutoPOL kan hjælpe dig med at oprette programmer med kortere cyklustider. AutoPOL sparer jer både tid og penge.

Batch and Remote

Batch and Remote gør det muligt at automatisere udfoldelsen af flere emner på en gang. Alle udfoldelserne bliver foretaget med jeres opsætning og når opgaven er udført får I en rapport. Hvis nogle af de mange emner, skulle være umulige at bukke, så rapporteres det også. Operatøren får mulighed for at inspicere og rette fejlen. Dette tilføjelsesprogram gør det også muligt at få jeres eksterne softwares til at tale sammen med AutoPOL, der kan gøre hele processen endnu mere automatiseret.

BAGANSLAG OG FINGERTYPER

Baganslag

Det er vigtigt at I vælger det rigtige baganslag, til jeres kantpresser. Der kan vælges fra 2 til 9 akser på baganslaget. Få akser giver enklere bukketekniker og flere akser giver mulighed for mere avancerede bukkeemner. Alle maskinerne leveres som standard med en CNC programmerbar X og R-akse, og alt efter behov, kan udstyres med flere akser.


Anslagsfingre

Lige såvel, som at jeres baganslag skal passe til jeres bukkeopgaver, er det også vigtigt at have de rigtige anslagsfingre på jeres maskine. Eksempelvis en Delta-X akse, hvis der skal bukkes koniske emner eller der er forskudt anlæg på emnerne, er 3D anslagsfingre en nødvendighed. Disse gør det muligt at bruge hjørnerne på emnerne som anlægskant.


Typer

Der findes flere typer af baganslag, som gør det muligt at udføre flere forskellige bukkeopgaver. På billedet ses for eksempel et baganslag med pladetykkelsesmåler. Alt efter størrelse på maskinen, pladetykkelse eller anvendelse, kan der vælges et normalt eller kraftigt baganslag med få, eller med mange akser.


Supportarme

Som standard er alle kantpresserne leveret med supportarme. Der findes flere varianter, som afhænger af hvor tunge materialer I skal bukke, f.eks. som standard kan maskinens to arme bære 25 kilo pr. arm. Det er muligt at få fastmonteret eller bevægelige supportarme, som derudover kan højdejusteres enten manuelt eller automatisk. Supportarmene kan leveres med børster eller ruller monteret.


OPTIONE​R

Skal jeres kantpresser være ergonomisk, kunne skifte bukkeværktøj automatisk eller være udstyret med en bukkerobot?


Skal I bukke mange små emner?

Så kunne den ergonomiske løsning være at foretrække. Det giver mulighed for at operatøren kan sidde foran kantpresseren, med emnerne placeret ved siden af sig. Denne løsning gør at operatøren kan arbejde hurtigere og mere bekvemt. Der er stadig mulighed for at placere pedalen på gulvet, så operatøren også kan betjene maskinen stående.

 
 
Har I meget tunge emner som skal bukkes?

Vores maskiner sikrer jer de mest nøjagtige buk, men når I skal bukke meget tunge eller lange emner, så kan det være svært at sikre kvaliteten. Det er muligt at få en eller flere bukkehjælp, alt efter hvor lang maskinen og jeres emner er. Bukkehjælpen følger bukkevangen og understøtter emnet og sikrer en høj præcision.

Vil I gerne automatisere kantpresserens opsætning?

Med en E-brake ATC robot, skifter robotten værktøjer mens operatøren fjerner bukkede emner og klargør nye plader. Det sparer jeres operatør tid og kræfter. Kan også bruges i samarbejde med AutoPOL. Alle værktøjer kan leveres forberedt til ATC-systemet. Der kan tilkøbes chip til eftermontering på egne værktøjer.

Fuldautomatiser jeres bukkearbejde

En anden mulighed er at udstyre jeres kantpresse med en bukkerobot. Robotten kan eventuelt være monteret på en traversbjælke, som gør det muligt at hente materialer eller stakke færdige emner længere væk fra maskinen. I samarbejde med SafanDarley, kan vi simulere emner og produktion, så I får et overblik over hvornår I opnår ”return on investment”. Det gælder for R-brake og Mini Cell serien eller en kundespecifik løsning.

OPLÆRING I MASKINEN

Vi tilbyder oplæring i maskinerne

Når I køber en ny maskine fra Industrimaskiner, så er det vigtigt for os at I kan anvende maskinen uden problemer. Derfor er det naturligt at i får en ordentlig oplæring. Når vi leverer jeres nye produkt, underviser vi operatørerne på stedet, eller vi kan forud for leveringen undervise operatørerne hos producenten. Vi bruger mange ressourcer på kurser samt at holde os opdateret på det nyeste indenfor alle vores agenturer. Derfor er vi også rustet til at servicere jeres maskiner.